Meer resultaten voor schilderij ruud de wild

 
schilderij ruud de wild
Ruud de Wild: kunstenaar / artist at GALERIES.NL.
Deze Trabant is onder andere beschilderd met samples van het U2-album Achtung Baby. Op dit in 1991 in Berlijn opgenomen album stond de Trabant destijds centraal. Het werk van Ruud de Wild bevind zich in diverse bedrijf en prive collecties.
Kunstveiling. Dé online veiling van Kunst en Design.
Dit zijn 10 schilderijen van Ruud de Wild die je kan kopen als je geld over hebt Bizar Upcoming.
DOE EENS FF SOCIAAL JOH. Dit zijn 10 schilderijen van Ruud de Wild die je kan kopen als je geld over hebt. Je moet er wel van houden hoor. Dit zijn 10 schilderijen van Ruud de Wild die je kan kopen als je geld over hebt.
Artipico Galerie en Kunstuitleen Schiedam Ruud de wild Clemens Briels: Artipico.
Kunst huren en kopen. Artipico Art Gallery biedt u een compleet pakket met diensten en producten aan rondom kunst, zoals kunstverhuur, lease, verkoop, samenstelling van kunstcollecties, relatiegeschenken, advies over fiscale aspecten van kunstbezit en beleggen in kunst en de Artipico Kunstcadeaubon.
Aanbiedingen Peter Donkersloot.
Ruud de Wild. Zeefdruk uit 2013, oplage 50. Deze zeefdruk is achteraf met de hand bewerkt door Ruud. Tekst en handtekening in zwart ingeschilderd. Euro 950 incl. Interesse in bovenstaand schilderij? Opmerkingen, vragen en info. info@donkersloot.nl / mob: 06 24 91 20 90 / tel: 020 77 81 204.
De Wild in Amstelveen, Amstelveen.
Een typisch schilderij van de Wild Please come home acryl op linnen. Door platenmaatschappij Universal Music was Ruud de Wild gevraagd, om een Trabant te beschilderen, ter gelegenheid van het verschijnen van de nieuwe U2 DVD Zoo tv live in Sydney.
Kunstveiling. Dé online veiling van Kunst en Design.
Michael Pilarczyk: Creativiteit, lef en moed zijn veel meer waard dan geld MT.nl.
Achter in zijn riante werkkamer zeg maar gerust werkhuis in hartje Amsterdam hangt een prachtig schilderij. Van Ruud de Wild gekregen, zegt de levenscoach, schrijver, spreker en zakenman. Omnia Vincit Amor staat er met grote witte letters: liefde overwint alles.
Blog Top aanbieding Ruud de Wild.
Top aanbieding Ruud de Wild. Excellent Art op 24 december 2014. Top aanbieding A Beautiful Day van Ruud de Wild voor 995. Bijzonder fraaie hand ingeschilderde zeefdruk van kunstenaar Ruud de Wild incl. lijst nu voor de speciale prijs van 995.
Ruud de Wild schilderijen expositie kunst expo.
De vloer lijkt n groot Jackson Pollock schilderij. Een geordende chaos. Een kast vol met boeken over letters. En een koelkast met heerlijke wijnen. Ja, het moet wel leuk blijven natuurlijk. Het is duidelijk: Ruud heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Uit zijn ogen spreken de passie en liefde voor het vak. In zijn verhalen ook de eeuwige twijfel van een artiest, de strijd met balans, de contante stroom aan ideen. Nooit houdt het denken op. Doodmoe word ik ervan. Als Ruud schildert, is hij stil. Het nummer staat op repeat, het nummer dat me op dat moment inspireert tot het doek waaraan ik werk. Zo blijf ik in de sfeer. Uren houd ik dan mijn mond en werk ik, zeggen mensen die me bezig hebben gezien, gedreven en geconcentreerd. In 2013 werd de documentaire Who the fck is Ruud de Wild uitgezonden door de AVRO in 3Doc.
Rob Stenders Wikipedia.
Marc Adriani Alfred van de Wege Bart Arens Bert Haandrikman Bert Kranenbarg Corné Klijn Daniël Dekker Dolf Jansen Edwin Diergaarde Felix Meurders Frank van t Hof Frits Sissing Frits Spits Gijs Staverman Hans Schiffers Henk van Steeg Jan-Willem Roodbeen Jasper de Vries Jeroen Kijk in de Vegte Kasper Kooij Leo Blokhuis Will Luikinga Ted de Braak Ferry Maat Ron Stoeltie Karel van Cooten Peter Schuiten Jetske van Staa Ruud Hermans Marisa Heutink Mart Smeets Paul Rabbering Peter van Bruggen Rob Stenders Sander de Heer Sander Guis Sara Kroos Simone Walraven Stefan Stasse Toine van Peperstraten Wouter van der Goes Yora Rienstra Tom Mulder Roeland van Zeijst Frank du Mosch Jurgen van den Berg Kasper Kooij Jeanne Kooijmans Sara Kroos Miranda van Holland Cees van Zijtveld.
Vind ruud de wild op Marktplaats.nl.
Ruud de wild de teksten van ruud de wild zijn opgetekend door arjen post uitgeverij de kring 1e druk, 2012 gebonden, 154 p. Met een inleiding van radiocoryfee én pop-art-kenner lex harding met code om gratis een printbaar schilderij te downloaden radiopresentator, dj en vj ruud de.

Contacteer ons

taxatie schilderijen
schilderijlijst maken
schilderij the godfather
vrouwen schilderijen
schilderij ruud de wild
schilderijen van vissen
schilderij woonkamer
schilderijen strandgezichten
zelf schilderij maken
schilderij zonsondergang