Meer resultaten voor schilderijen veiling

 
schilderijen veiling
Verdwenen Ploeg'-schilderijen' van de Zwaneveld-collectie duiken op Dossiers Opgelicht! AVROTROS programma over oplichting en fraude en bedrog.
Het Twents Veilinghuis wil niet vertellen wie het werk in veiling heeft ingebracht. Het zou de naam van de aanbieder kunnen schaden. Ons onderzoek naar de verdwenen collectie leidt ons naar Emmen. In 2011 werden bij een kapper, tevens collectionneur, werken gevonden uit de collectie Zwaneveld. De kapper vertelt ons dat hij de werken van particulieren heeft gekocht. Hij zegt niet te handelen in deze schilderijen.
ZEEUWS VEILINGHUIS // Home.
klik op tekst voor meer informatie. Blijf op de hoogte! Meld u hier aan voor de Nieuwsbrief. Voor bijna dagelijkse updates.: LEE MAN FONG 1913-1988 View of the St. Nicolas church, Amsterdam. WILLEM GERARD HOFKER 1902-1981 I Sangol, Padang Tegal.
Schilderijen onder de hamer bij Veilinghuis Van Zadelhoff Van Zadelhoff.
De zalen zijn gevuld met maar liefst 952 schilderijen, tekeningen, aquarellen en grafiek. Het zijn niet alleen meer kavels dan voorafgaande jaren, maar ook de kwaliteit is veel beter. Om een paar schilders te noemen: Appel, Warhol, Mauve, Chagall, Lucebert en Corneille en vele ander schilders van gerenommeerde signatuur. De veiling wordt gehouden op maandag 10 en dinsdag 11 mei, aanvang 19.00 uur.
350 schilderijen te zien op kijkdagen kunstveiling synagoge RTV Noord.
Er komen zo'n' 350 schilderijen onder de hamer, met de nadruk op Groninger kunstenaars. Veel van de werken zijn van de Groninger kunstkring De Ploeg. Het topstuk van de veiling, een kunstwerk van Jannes de Vries, moet tussen de 15.000 en 20.000 euro opbrengen.
Veiling schilderijen Gereformeerde Kerk Ermelo.
Deze schilderijen worden op een bijzondere veiling loterij verkocht. U schrijft uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, het bedrag dat u biedt en het nummer van het schilderij waarop u biedt op een briefje/kaartje en doet dit met het geboden bedrag in een envelop.
Veilinginformatie Schilderijen en tekeningen te Hoevelaken BVA Auctions online veilingen.
Online veiling i.o.v. schilderijen, zeefdrukken, tekeningen, schetsen, etc. Stel een vraag. De kunstwerken die geveild worden komen grotendeels uit de Beeldende Kunst Regeling, afkort BKR. De BKR was van 1956 tot 1987 een regeling in Nederland, waardoor kunstenaars in ruil voor kunstwerken een inkomen konden krijgen.
VEILING SCHILDERIJEN KONINGSDAG.
0108PM: Apr 28. VEILING SCHILDERIJEN KONINGSDAG. Twee schilderijen van Ubel Linstra zijn na de expositie begin 2015 op Molen Hazewind gebleven. Speciaal voor deze expositie heeft Ubel Linstra de Gieter molen in olieverf vereeuwigd en het schilderij vervolgens aan de molen geschonken.
Schilderijen veiling.
Home Schilderijen veiling. Schilderijen Veiling Moderne Kleurrijke Vrolijke Kunst. Klik op de foto voor een vergroting van het moderne schilderij. Voor details en/of biedingen of het aanmaken van uw account klikt u op de tekst rechtsonder bij de afbeelding van het veilingstuk: meer kunstwerk informatie."
Veiling van schilderijen uit de nalatenschap van Samuel van Huls Koninklijke Bibliotheek.
Den Haag, Nederlands Muziek Instituut. Veiling van schilderijen uit de nalatenschap van Samuel van Huls. Veiling van schilderijen uit de nalatenschap van Samuel van Huls. STCN in het land. In 1921 ontving het Haags Gemeentearchief van de executeur-testamentair van J.G.
Schilderijen.
JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Oudste veilinghuis van Nederland sedert 1796. Woensdag en donderdag gratis taxatie en inbreng. 10 en 11 mei gesloten.
Zuydwal Veilingen Home.
Schilderijen en design.Waaronder werken van Evert Pieters, Lucebert, Willy Sluiter, Jan Sluijters, Corn. Vreedenburgh, een collectie Amsterdamse stadsgezichten.Ook vintage tassen waaronder Herm├Ęs, Louis Vuitton, Chanel, Dior en enkele Lucite vintage 1950s New York Miami tassen zijn nog beschikbaar. 2017 Zuydwal Veilingen, NL. Kopen op een veiling. Verkopen op een veiling.
Twents Veilinghuis Homepage.
Hierna kunt u biedingen afgeven via onze online catalogus. Bent u inbrenger? Informatie voor inbrengers. Voor onze veilingen vragen wij inbreng van sieraden, schilderijen, zilver, munten, postzegels, ansichtkaarten, poppen, speelgoed, meubels, klokken, tapijten, brons, beelden, porselein, keramiek, antieke wapens, verzamelingen etc.

Contacteer ons

schilderijen goedkoop
vernis
schilderij plexiglas
acryl schilderijen
Restauratie
schilderijen veiling
schilderij met paarden
wereldkaart schilderij
kunstschilders